Slank dig på en sund måde ved hjælp af kosttilskud

Slank dig på en sund måde ved hjælp af kosttilskud

16. oktober 2018 0 Af admin

Slankekure er et af de mest omdiskuterede emner overhovedet inden for sundhed. Nogle sværger på, at bestemte kure virker, og at alle bør prøve det samme. Andre igen er utrolig meget imod slankekure og insisterer på, at det er en ekstremt usund måde at tabe sig på.

Problemet ved slankekure er, at de kan være så utrolig mange forskellige ting. De kan både være meget liberale, hvor man blot skal følge nogle enkelte bulletiner og ellers leve sit liv som man plejer. Andre igen er ekstreme, og kan diktere at man kun må spise ganske få ting dagligt.

Balance er nøgleordet

Ingen af delene er særligt gavnlige i lyset af slankekurenes egentlige funktion. For selvom en slankekur selvfølgelig handler om at tabe sig, så handler den først og fremmest om at lægge ens livsstil om og leve sundere og mere harmonisk.

Det gør man hverken ved kun at ændre få ting eller ved at ændre alt. Det gør man derimod ved at træffe fornuftige valg om sin kost, som man holder fast ved og kombinerer med masser af motion og bevægelse.

Sådan får du mest effekt af en slankekur

Og netop motion er den faktor, som alt for mange glemmer, når de går på slankekur. De tror at de kan spise anderledes, og at kiloene så bare vil begynde at rasle af. Dette er dog langt fra sikkert kommer til at blive det endelige resultat, hvis man ikke også begynder at motionere.

Med motion og bevægelse forbrænder man en masse kalorier. Dette sparer blandt andet en for at gå på en ekstrem kur, hvor man hele tiden er sulten. Desuden holder man kroppen sund og stærk imens man smider de uønskede kilo.

Supplér den sunde mad med kosttilskud

Når du ændrer dine kostvaner, så er det meget vigtigt at være opmærksom på, om din krop stadig får de vitaminer og andre stoffer, som den skal bruge. Måske bliver du sundere end nogensinde før, men for nogen kan kroppen godt komme i ubalance.

Dette kan heldigvis afhjælpes. For eksempel kan man med fordel supplere sin kost med lækre og sunde kosttilskud og proteintilskud. På den måde giver man kroppen noget at arbejde med. Proteintilskud vil derudover også hjælpe til en mere muskuløs og markeret krop, hvis man samtidig er begyndt at træne. Det er vigtigt at huske, at tilskuddene ikke kan erstatte en sund og varieret kost.

Lav maden fra bunden

Et godt tip til dem som gerne vil tabe sig, er blandt andet at lave mere mad fra bunden og i eget køkken. At lave maden selv er en fremragende måde at kontrollere hvad man spiser og hvor usundt det er. Her kan man træffe fornuftige valg og for eksempel erstatte noget af pastaen med salat eller stege med mindre olie.

Det kan i starten godt virke besværligt at lave mad selv, men det kan hurtigt blive rigtig sjovt. Man kan med fordel prøve at bruge kost- og vitamintilskud i sin madlavning også.