Sådan spiser du kroppen sommerklar

Sådan spiser du kroppen sommerklar

12. april 2019 0 Af Martin

Sommeren betyder varme, og varme betyder mindre tøj på kroppen. Derfor vil de fleste gerne være tilfredse med deres kroppe inden varmen for alvor rammer landet. Det kan være en overskuelig proces at tabe sig, men faktisk kan man gå ned i vægt blot ved at ændre spisevaner.

Undgå det usunde

Det mest åbenlyse er selvsagt ikke at spise usundt, men det kan være rigtig svært. Hvis man har svært ved at holde fingrene fra slikkuffen, så kan det være en god idé at finde erstatninger til sukkeret. Her er frugt et godt alternativ, da frugt har naturligt frugtsukker, som giver samme effekt som slik gør, men det er selvfølgelig væsentligt sundere. Din krop skal højst sandsynlig bruge lidt tid på, at væne sig væk fra slikket, og her kan det være en fordel at prøve en udrensningskur.

Ryd op i hjemmet

Vi kan ligeså godt erkende det, hvis slikket først er indenfor hjemmets fire vægge, så bliver det også spist. Derfor er det bedst ikke at have slik liggende. Hvis du har svært ved ikke at købe det, så tænk eventuelt over hvor mange penge, som du kan spare ved at lade være. Sukker- og slikafgiften er utrolig høj i Danmark, og det kan være en motivation i sig selv at spare pengene.

Spis godt

Det er essentielt at man forsat spiser tilstrækkelige mængder mad, for hvis man ikke er helt mæt, så bliver man nemt sliksulten. Det er helt okay at spise mellemmåltider, så længe at det ikke er usundt. Æbler er et fremragende mellemmåltid, også selvom at man er nødt til at spise en hel pose for at stoppe sliklysten. Væske er også virkelig vigtigt, og vand er fuldstændig essentielt. Sørg for at drikke store mængder vand i løbet af dagen, da vand er mættende, og kan fjerne sukkertrængen.