Sådan bevarer du din sunde livsstil med mulighed for fest i ny og næ

Sådan bevarer du din sunde livsstil med mulighed for fest i ny og næ

28. maj 2022 0 Af redaktionen_dk

De fleste mennesker er tilbøjelige til at kunne lide at feste engang i mellem. Det er sjovt, og det bringer os ofte tættere på hinanden. Men hvis du lige nu befinder dig på en slankekur, så kan tanken om fest og masser af alkohol måske føles nærmest angstprovokerende. Hvordan balancerer du disse to, uden at det bliver for meget af det gode?

 

Masser af muligheder for forskellige typer af alkohol

Så snart vi tænker på fest og drinks, så tænker vi automatisk på de lidt sødlige, sukkerholdige drinks. Men faktum er, at der er mange forskellige muligheder, som vi måske ikke lige har tænkt over. 

Det giver sig selv, at der er en anelse flere kalorier i de sødere drinks, da der her er tale om sukker, sødestof og mange andre ting. Men hvis du gerne vil have lov til at drikke nogle af disse, så lad dig selv nyde dem for en aften. 

Skulle du have lyst til at vælge de alkoholiske drikke, som er med lidt færre kalorier i, så kan du vælge noget af det lidt stærkere spiritus der findes, såsom vodka eller whisky. Fordi det er ren spiritus, så er der altså færre kalorier i. Vin kan også være en anden mulighed.

Der er ingen der siger, at du skal drikke disse drinks hver eneste weekend, men engang imellem er det okay at slappe lidt af og forkæle sig selv lidt ekstra. 

En god måde at forkæle sig selv lidt ekstra på, er ved f.eks. at kigge nærmere på cocktail catering. Vi har alle brug for en fest engang imellem for virkelig at kunne slappe helt af og smide hæmningerne. 

Hos Tenderbar er du garanteret en bar som du sent vil glemme. Lej bartender hurtigt og nemt, så du slipper for selv at skulle stå for at mikse de mange drinks sammen.  

 

Indse at en drink her og der, ikke ødelægger en slankekur

For nogen kan det føles som lidt af et tilbagefald at drikke alkohol, men sådan må du endelig ikke tænke. Alt din fremgang bliver ikke fjernet, fordi du en enkelt gang eller to, tager ud og hygger dig med dine venner lidt ekstra.

Husk også at nyde livet. Hvis du overordnet set holder din slankekur, så er der ikke noget galt med, engang imellem at få en lækker drink.