Sådan finder du en slankekur som holder

Sådan finder du en slankekur som holder

28. maj 2022 0 Af redaktionen_dk

Slankekure findes der rigtig mange af. Nogle ville endda argumentere for, at der findes alt for mange af dem. Oftest minder disse slankekure om hinanden og selvom formålet med dem, er at tabe sig, så oplever vi ofte, at det har den nærmest modsatte effekt. Så hvor finder vi en slankekur der rent faktisk holder?

 

Spis varieret, ikke udelukkende ”sundt”

En af de helt store fejl, som vi er mange der laver er, at vi begrænser os selv. Det skal selvfølgelig ikke være sådan, at vi skal spise slik og søde sager i lange baner, men derfor behøver vi ikke sidde og spise gulerødder dag ud og dag ind.

Det er vigtigt at vi varierer vores kost, så vi får en blanding af protein, fedt, kulhydrater og meget andet, og det findes altså i flere forskellige måltider. 

Det er også betydeligt nemmere at holde en slankekur, hvis ikke vi laver en masse begrænsninger for os selv. Derfor er det okay engang imellem at give den gas. Skal du til et arrangement, så gør det ikke noget, at du lige tjekker festens cocktails catering ud, og måske får en drink eller to.

Selvom du gerne vil i form og tabe dig, så er det også vigtigt, at du husker at leve lidt. En slankekur bliver lynhurtigt kedelig og intetsigende, hvis du har for mange regler og restriktioner.

 

Struktur og planlæg gør en slankekur nemmere

Selvom det kan lyde noget så kedeligt, så kan god struktur altså være en kæmpe fordel. Hvis du på forhånd ved, at du på fredag i næste uge skal holde en stor fest og du overvejer konceptet ”lej en bar” Hos Lejenbartender.dk, så kan du med fordel planlægge at spise lidt ekstra sundt op til, eller måske lige få en ekstra træning ind i kalenderen.

Der skal være plads til sjov, især hvis det skal være en slankekur der holder. Men derfor betyder det ikke, at der ikke kan være plads til det hele. Det er netop derfor, at struktur og planlægning kan være vejen frem, til at finde den bedste slankekur for dig.