Sådan gør du slankekuren nemmere at holde om sommeren

Sådan gør du slankekuren nemmere at holde om sommeren

27. maj 2022 0 Af redaktionen_dk

De fleste mennesker har et lidt blandet forhold til slankekure. Pointen med dem er gode nok, men det kan være enormt svært at holde. Det kan især være hårdt om sommeren, når det virker som om, at der er den ene fest efter den anden og masser af hyggelige grillaftener også. Så hvordan kan du gøre din slankekur nemmere for dig selv hen over sommeren?

 

Der findes mange gode alternativer 

Du har måske allerede hørt det før, men det gør det ikke mindre sandt. Nu om dage findes der enormt mange alternativer til næsten alt. Hvis du har lyst til slik, så findes der sukkerfrie løsninger, har du lyst til fedende mad, så findes der også oftest alternativer og det samme kan gøre sig gældende med alkohol.

Det lyder måske enormt kedeligt, men det hele handler i bund og grund om tilvænning. Selvfølgelig vil vi altid have det, som er mest usundt eller med lidt ekstra sukker, for det er ofte det der har mest smag. Men der findes nu engang også ret lækre alternativer, det kræver bare, at vi er modige nok til lige at give dem en chance.

Især om sommeren kan det være fristende at drikke en masse sukkerfyldt sodavand og drinks, eftersom varmen kan gøre os tørstige og ikke mindst gøre, at vi går sukkerkolde, hvis ikke vi er opmærksomme. Der er intet galt med en god sukkerrig sodavand i ny og næ, men der findes også mange gode light alternativer, som smager rigtig lækkert, især hvis du kommer lidt is i.

Om sommeren er det vigtigste ikke nødvendigvis hvad vi drikker, men det faktum, at vi får noget koldt. Køb is online hos Isklart og sørg for, at du altid har mulighed for at få en dejlig kold drik. 

 

Isterninger er gode for mange ting

Vi kan nok ikke komme helt udenom, at der igennem sommeren vil være en fest eller to der byder sig. Det skal der også være plads til, og det bør du bestemt ikke takke nej til. Men hvis du alligevel gerne vil være opmærksom på dit kalorieindtag, så kan du passende overveje isterninger til fest.

For det første, så gør isterninger altid gode drinks bedre – og koldere. Men derudover, så kan de også være med til at fortynde den drink du drikker, så den måske ikke føles helt lige så ”sukkeragtig” som de nu engang kan, især hvis du er vant til sukkerfrie alternativer. 

Isterninger, cubed is eller knust is er nogle af de løsninger du kan finde hos Isklart, som kan være med til at gøre din sommer og slankekur blot en anelse bedre.