Mad hjælper dig med at fokusere

Mad hjælper dig med at fokusere

25. marts 2019 0 Af Martin Leo M. Jørgensen

Vi tilbringer meget tid foran vores computer hver dag. Nogen mere end andre, men vi benytter os alle sammen af dem i ny og næ. Nogen bruger computere i forbindelse med arbejde, og andre bruger det til at spille computerspil og slappe af. Timerne går hurtigt og før man får set sig om, så har man brugt det meste af tiden på computeren.

 

Oplever du træthed?

Der er intet galt i at sidde længe på computeren, men det er vigtigt ikke at glemme sig selv og sine omgivelser. Vi har en tendens til at blive trætte hvis vi sidder med hovedet for længe i computeren, og hvis vi ikke gør noget for at ændre på dette, så ender vi med at vores arbejde bliver noget sjusk. Derfor er det vigtigt at huske at få spist noget mad, som er med til at sørge for at holde hovedet klart. Det er vigtigt at vi ikke glemmer måltider, uanset hvad vi foretager os i løbet af dagen, da det vil påvirke hvordan resten af vores dag forløber. Skulle du sidde og spille spil eller downloade programmer, så ved du hurtigt hvor lang tid dette kan tage, og det tænker man ofte først over efter tiden er gået.

 

Vær godt forberedt

Hvis du skal kunne fokusere på noget som helst, uanset om det er spil, et program der skal hentes eller noget helt tredje, så er det vigtigt at du får noget ordentligt mad og noget at drikke. Her taler vi om sunde og mættende retter, og ikke bare en lille usund snak og noget sodavand. Massevis af vand, og nogle af de mange fantastiske og sunde retter, som du kan finde herinde på siden. Mange af disse retter kan laves på ingen tid og i større portioner, så du ikke hele tiden skal fokusere på at lave mere mad. Hvis ikke vi spiser går vi sukkerkolde og ender med at være i dårligt humør. Vi ser problemer frem for løsninger, og du vil næsten være garanteret et dårligt resultat. Så inden du begiver dig ud i at bruge en masse tid på noget – såsom et computerspil eller arbejde, så husk at sørge for at du får noget at spise og drikke. Det hjælper kroppen med at arbejde og koncentrere sig bedre.