Lav den bedste pulled pork burger
14. marts 2019Vil du gerne lave den bedste pulled pork burger? Det kan være, at I skal have gæster og du derfor gerne vil imponere med en lækker burger. Det kan også være, at I blot skal hygge med god mad i familien. Uanset hvad din anledning er, så får du her en guide til, hvordan du laver den bedste pulled pork burger.
En pulled pork burger indeholder i virkeligheden ikke så mange elementer. Derfor skal smagen på de få elementer sidde lige i skabet. Du skal lave en lækker hjemmebagt bolle, noget mørt kød og en lækker coleslaw. Det er egentlig det, som en pulled pork burger består af.
Coleslaw
En god pulled pork burger er intet uden coleslaw. Derfor er det vigtigt, at du får lavet en lækker knasende coleslaw til. Du kan se en opskrift på coleslaw her. Det smarte ved en coleslaw er, at den kan holde sig sprød i længere tid, så du kan roligt lave den i god tid. Det er en kæmpe fordel, når man skal have gæster, så alt ikke skal foregå i sidste øjeblik. Faktisk, så har den bedst af at blive lavet i god tid, så dressingen kan stå og trække smag.
Pulled pork
Pulled pork laves af en nakkesteg. Du skal selvfølgelig starte med at afpudse nakkestegen og fjerne tydelige sener og fedt. Derefter gnider du din krydderiblanding godt på stegen. Dernæst kommer du stegen i en pose og sætter på køl natten over. Til sidst kan du grille, smoke eller bage din steg. Uanset hvilken metode du bruger, så er nakkestegen færdig efter 10 timer, men kan sagtens stå i op til 14 timer. Den skal blot have en kernetemperatur på 90 grader.
Burgerboller
Hvis du ikke allerede har en god opskrift på burgerboller, så kan du finde en nemt på nettet. Der findes utallige opskrifter alt efter, hvilken type bolle I ønsker til jeres burger. En ting er dog sikkert, det er langt mere lækkert med en hjemmebagt bolle end med en købt.