Hold din slankekur, når du spiser ude

Hold din slankekur, når du spiser ude

14. marts 2019 0 Af Martin

Det kan være svært at være på slankekur. Både i hverdagen og i weekenden. Det at skulle holde sig fra bestemte fødevarer og spise i kcal underskud, kan være rigtig hårdt. Endnu hårdere kan det være, når man skal ud. Hvis man skal til fødselsdag, ud at spise eller andet, hvor man ikke lige har sin egen mad med. Disse steder kan det være en udfordring.

Livsstilændring

Husk på, at det vigtige ved din slankekur er, at du holder dit vægttab på den lange bane. Det betyder, at selv hvis du er ude at spise og spiser andet mad end hvad du ellers skal, så påvirker det altså ikke dit vægttab på den lange bane. En aften ødelægger ikke det hele. Det du skal være opmærksom på er, at du ikke føler, at du har syndet. Hvis man føler det, så kan man nemlig meget hurtig tænke, at det hele er tabt og at man så ligeså godt kan spise usundt dagen efter. På den måde kommer man hurtigt ind i en dårlig cirkel. Det er denne cirkel man skal undgå og ikke den ene aften.

Nyd din aften

I stedet for at føle at du synder, så skal du hellere nyde din aften ude. Hvis du skal ud til et event med dine kollegaer, så tag afsted med god samvittighed. Spis noget lækkert mad. Hvis der er buffet, så kan du vælge at tage de sundere ting i stedet for pommes frites og kage. Der er helt sikkert noget lækkert kød og grønsager også. Hvis din arbejdsplads skal holde sådan en form for event, så kan de få hjælp af et eventbureau. Event Republic er et eventbureau i København, som har stor erfaring indenfor afholdelse af konferencer og events. Hvis du skal til en af disse eller nogen lignende, så spis maden med god samvittighed og følg din slankekur igen dagen efter.