De populære nytårsforsæt

De populære nytårsforsæt

28. januar 2020 0 Af Martin

Kalenderen viser 2020, og det vælter ind over os med nytårsforsæt og tanker om bedre vaner. Julen og december måned har været hård ved både krop, sind og økonomien. Igen i år har et årsskifte udløst nye mål, og vi er kommet på bedre tanker.

Du vil gerne være gladere for dig selv

Er dit nytårsforsæt at du skal blive gladere for dig selv, eller at du vil have gjort noget ved det, som har irriteret dig i mange år så 2020 måske året hvor, at du skal gøre noget ved det. Det har aldrig skadet nogen at undersøge næsekorrektion priser, indhente tilbud fra personlige trænere eller noget helt tredje.

Men at blive gladere for sig selv behøver ikke nødvendigvis at koste en masse penge. Det kan også bare handle om at du skal bruge mere tid på dig selv og sætte større pris på det gode ting ved dit liv.

Du vil forkæle dig selv og blive dit bedste jeg

2020 er året hvor, at det skal handle om dig.

Det handler ikke nødvendigvis om, at du skal ændre på dig og dine vaner. Rygestop og vægttab er ikke dit fokus. Du vil derimod gerne forkæle dig selv og bruge lidt flere penge og tid på DIG. Januarudsalget er ovre os, og det vælter ind med tilbud på årets ferie, billige ringe, tøj og andre ting, som vi bilder so selv ind, at vi nok har brug for.

Men hvad har du egentligt brug for? 2020 må gerne være starten på et år hvor, at du husker, at du er den vigtigste i dit liv. Du må gerne være egoistisk og tænke lidt mere på dig selv i år, end du har gjort i de forgangne år.

Måske har julen været hård ved dig og din økonomi. Men så er der heldigvis også hjælp at hente derude. Lån penge billigt hos din bank eller flere forskellige udbydere til det, som du akut står og mangler.

Måske er det lige nu og her, at du har tid og brug for den rejse, som du har drømt om i så mange år, og som kan hjælpe dig i gang med dit nytårs-boost.

Men er nytårsforsæt overhovedet en god eller en dårlig idé?

Det er ret individuelt om man er fan eller ikke er fan af nytårsforsæt.

Nytårsforsæt kan for mange være en god start på året, og en måde at forbedre noget af det, som man ikke er tilfreds med ved sig selv eller ved sit liv. En af de bedre måder at bruge sit nytårsforsæt på er ved at sætte lidt mindre delmål, så man eventuelt kan evaluere på i løbet af året.

Man siger at det kan tage op til otte måneder at danne en ny vane. Så alt efter hvor stor en ændring som du skal foretage dig i livet, så kommer det ikke bare fra den ene dag til den anden. Derudover så kan mange store omvæltninger på en gang være en dårlig idé, da det ikke er helt ukompliceret og nemt at vænne sig til noget nyt eller af med noget gammelt.

Af netop den grund kan små delmål være en rigtig god idé, hvis du gerne vil opnå succes med dine forsæt. Vil du gerne tabe dig 20 kg., så kan det være en fordel at dele processen op, så du på den måde har mulighed for at skabe dig nogle små succesoplevelser på vejen. Hvis du er motiveret, så er det nemmere at forsætte i den dur, og du har derfor større chancer for at opnå succes med din nye vane.

Derudover så er det federe at kunne klappe sig selv på skulderen over, at man har tabt sig 5 kg. fremfor at slå sig selv i hovedet over, at man stadig er 15 kg. for stor.