Flyt i hus og indvi det med den vildeste havefest til sommer

Flyt i hus og indvi det med den vildeste havefest til sommer

28. januar 2020 0 Af Martin

Få styr på alt det praktiske, inde solen for alvor kommer frem. Når det bliver forår og sommer bliver det her man får muligheden for at hygge i din helt egen have, på din helt egen terrasse, med et dejlig glas vin i hånden. Det er den perfekte tid på året at investere i et hus. Det er et nyt år og med et nyt år kommer ofte nye oplevelser.

 

Find din nye drømmebolig

Det er selvfølgelig ikke det nemmeste at flytte. Der er mange ting at, som der skal være styr på, men som en lille familie plejer det og være det hele vær. Det er de fleste unge menneskers og familiers drøm at flytte en smule længere ud på landet, hvor man kan have en have og lidt længere til naboen.

Det er et kompleks projekt, med mange spændende beslutninger der skal tages. Der er mange faktorer der skal gå op i en højere enhed ved et boligkøb. Det er alt fra det økonomiske og praktiske der skal tilrettelægges, ud over at selve boligen skal findes. Som ung er der sjældent råd til den helt store villa, så det er her der ofte skal lidt håndværkere ind over projektet. Flyt i hus med en god mavefornemmelse, ved at læse en masse gode råd på nettet og hør de nærmeste om deres første huskøb. Der er en masse råd og hente de fleste steder og det kan være super vigtigt at høre om andres erfaringer med flytningen. Måske de kender nogle gode eksperter, der kan hjælpe dig til at gøre processen så smertefri som muligt.

Forbred sommerens haveprojekter

Det er altid smart at flytte ind i de kolde måneder, når håndværkerarbejdet er overstået. I disse måneder er der ikke så mange udendørs fristelser, som om sommeren. På den måde har man mindre imod at være inden døre. Der bliver masser af tid til at flytte rund på møbler og hamre søm i væggen til billedrammerne. Det bliver et hyggeprojekt på en helt anden måde.

Når foråret så så småt er på vej og kulden er ved at trække sig tilbage, kan man tage fat på haven. Det føles allerede som et hjem inden døre, nu mangler vi bare undendøre. Det er spænende at stå med en have, som man fra start kan forme helt som man har ønsket sig den. Man ved allerede hvor man vil have grillen stående og vennerne samlet til lange sommeraftner. Når der er et rolig øjeblik i hjemme, kan man sætte sig ned og finde noget haveinspiration, så man er forbredt på sommerens haveprojekter. Husets ydre er vigtigt, det er det første man ser når man kommer hjem fra arbejde. Hvis haven ikke er fuldendt, kan det være en unødig stressfaktor. Sørg for, at hjemmet er er dejligt inde OG ude.

 

Hold den hyggeligste havefest

Når sommeren rammer og overskudet er tilbage, så skal huset selvfølgelig invies. Måske der har været nogle hjælpende hænder forbi, når der har været brug for det og nogle mennesker der har været der til at holde modet oppe, når stemningen bare har været lidt presset i flytningen. Det er ikke altid nemt at flytte og skulle falde til i nye omgivelser. For selvom det uden tvivl er dejligt at bo i hus, er der også stor forskel på lejlighed og bolig med haven.

Der skal inviteres en masse mennesker mennesker til grillmad og en god øl i sommervarmen. Her kan i stå og nyde jeres nye omgivelser sammen. Det er vigtigt at sige tak og fejre det gode resultat. En havefest kan man ikke sige nej til og det er den perfekte måde at afslutte projektet på. Fyld depoterne på med lidt billigere drikkevarer og snacks fra den anden side af grænsen. Det kræver heldigvis ikke længere en køretur, for Netpris.dk leverer lige til døren. Om det så endten skal være vin, en øl, sommersby eller slik, så skal ens gæster ikke mangle. Bed gæsterne om at bringe deres bedste havespil og gode humør, for denne indvielse skal fejres.