Vil du gerne have lidt mere ud af dit forhold ?

Vil du gerne have lidt mere ud af dit forhold ?

6. oktober 2021 0 Af admin

Er forholdet gået lidt død og kører hverdagen showet ? Så er det tid til at gøre noget!

Hvis du pludselig vågner op i et forhold der nærmest kører på standby eller konstant skal have elektrochok for at holde liv i det. Så er det på tide at gøre noget. Du føler ikke at i laver andet end at arbejde, diskutere eller overse hinanden. Så er det på tide at slå bremsen i.

Spørgsmålet er altid om man skal kæmpe for forholdet eller ej. Er det gledet derud hvor i er nu fordi i ikke gider hinanden mere, eller er det bare rutinen ?

Lad os gå ud fra der stadig er en lyst til at blive sammen. Så skal arbejdshandskerne blot tages på og der skal gøres noget. Hvis du selv sidder i stuen og sysler med dine ting mens han opholder sig i garagen for at skrue i bilen eller pudse sine alufælge. Så er det tit op til den kvindelige del af forholdet at trække i nødbremsen. Det gælder om at komme ud af hverdagen. Det gælder om at få gnisten tilbage. Her er der ikke blot en formel man kan ty til. Det er med at tænke tilbage på hvad der gjorde at det virkede da i fandt sammen. 

Det kan være man skal noget mere ud sammen. En romantisk middag er altså også noget der vækker lidenskab. Man skal også kigge lidt på sig selv ind imellem. Hvis du selv hele tiden går i sweatpants nu, hvor du før gik i korte kjoler og frækt lingeri. Jamen så er det jo ikke så underligt hvis han altid trækker i sine arbejdsbukser. Gør dig lidt lækker for ham igen, sørg for at han lige pludselig ser dig som han gjorde dengang. 

Noget der kan gøre december lidt sjovere for par

En ting man specielt i juletiden, der jo er lige om hjørnet kan gøre, er at få en erotisk julekalender. De har de sidste år været utrolig populære. Her får du en kasse med 24 frække overraskelser, tit til en spot pris. Hver dag er der så en lille sjov ting i skal udforske. Kassen indeholder typisk sexlegetøj, frækt undertøj og noget blid bondage, til fifty shades fans. Ud fra egen erfaring kan der kun siges at december pludselig bliver en meget hed måned.