Guide til striptease: Hvornår er det passende at bestille en stripper?

Guide til striptease: Hvornår er det passende at bestille en stripper?

7. oktober 2021 0 Af admin

Et af de mest populære spørgsmål, som folk stiller sig selv: “hvornår skal jeg booke en stripper?” Der er mange faktorer at tage i betragtning, før man beslutter sig, og det afhænger virkelig af, hvad du ønsker. Striptease har eksisteret i århundreder, og nogle kilder siger, at det går så langt tilbage som til det gamle Grækenland. Det er fantastisk til enhver form for begivenhed, uanset om det er din 18-års fødselsdag eller bare at tilbringe tid med venner.

Så er det heller ikke værre

Man har en tendens til at se ned på et godt striptease show, og man kan sige, at det er uberettiget. Strip er jo, hvad det er, nemlig at man er letpåklædt, eller bliver letpåklædt til sidst i hvertfald, fordi man tager tøjet af, stille og roligt. Strip er, hvor man tager tøjet af, og viser lidt hud. Uanset om det er en mande stripper eller kvindelig stripper, så er det ikke noget, der kan komme bag på én, at se en nøgen, eller delvis nøgen, krop. Det er kun ens egen grænse, og hvor “åben” man er for det.

Intet med sex at gøre

Man kan godt tænke det, som en opvarmning til sex. Hvortil i strip er man ude på at vække en eller anden form for interesse. En nøgen krop er interessant og spændende på mange måder, og det er også hér, at man kan blive en anelse blufærdig, når man ser en andens nøgle krop, end éns partner. Men det har intet med sex at gøre, men det er for at lave lidt sjov, spas og ballade, grine og hygge sig. En stripper laver et form for show, så det samtidig bliver underholdning, og skaber spænding.

Hvornår kan man passende hyre en stripper?

Der er mange anledninger, hvor en stripper vil passe ind. Men helt generelt set, så er voksenfester mest passende. Da fester, der involverer mindre eller større børn, ikke passende.

Oftest bruges strippere til polterabend. Grunden til det, er, at når man skal giftes, så forpligter man sig til en fast partner, hvortil det er sjovt, at lade kvinden, eller manden, for den sags skyld, få en sidste smagsprøve på, hvordan et andet nøgent menneske ser ud.

En stripper kan også bruges til unge fester, hvor det kan skabe et show, og lette stemningen lidt. Det gælder både i et mandligt og kvindeligt selskab.

Hvor kan man hyre en stripper?

Hvis du gerne vil peppe en fest op, så kan man hyre en en stripper flere steder i landet. Det er hos et stripbureau hvor du kan leje strippere. Du kan faktisk inde på webbureauet se udvalget af strippere. Her kan du selv vælge hvilken mand eller kvinde, som vil passe bedst ind til festen. Her kan man vælge ud fra hårfarve, kropsbygning og stil. Det gælder, uanset om du skal bruge en stripper i Aarhus, eller om du skal bruge stripper København. Det er nemt at booke den helt rette stripper. Det eneste du skal gøre er, at fortælle, hvornår festen skal holdes, og så krydse fingre for, at stripperen er ledig den dato.