Tjekliste til det nye køkken: Dette skal du huske

Tjekliste til det nye køkken: Dette skal du huske

15. januar 2021 0 Af redaktionen_dk

Skal du i gang med at istandsætte dit nye køkken? Så er der en række ting, du skal huske. Derfor kommer her den komplette tjekliste til dig, der er i gang med at udleve køkkendrømmen.

 

Vandhane

En vandhane er ikke bare en vandhane. Den kan se ud på mange forskellige måder, og det er helt individuelt, hvad man synes, der er flot. Det kan være, du f.eks. gerne vil have en vandhane i guld. Det kan se rigtig fint ud, du skal måske bare sørge for, at der så også er andet i guld. Du kan også vælge en vandhane, der kan komme kogende vand ud af – så er det hurtigt at lave en kop instant kaffe, og du behøves ikke at bruge bordplads til en elkedel.

 

Køleskabe

Du kan købe køleskabe fra Nyvo, hvis du er i tvivl om, hvilket køleskab du skal vælge. Det er vigtigt, at du får et køleskab, hvor pladsen passer med, hvor meget mad du skal have. Det er vigtigt, at der er nok plads.

 

Emhætte og kogeplader

Du skal naturligvis have et sted, hvor du kan lave din mad i dit køkken – det er klart. Du kan selv vælge, om du ønsker at få kogeplader med induktion, eller om du gerne vil gå den mere ”gammeldags”-vej. I dag er der mange, der vælger induktion, fordi det hører til fremtidens køkken.

 

Gulv

Det er vigtigt, at du får et gulv, du kan lide at se på. Det fylder trods alt en betydelig del af rummet. Du kan selv vælge, om du gerne vil have et lyst gulv, der kan være med til at lyse rummet lidt op, eller om du gerne vil have et mørkt gulv, der ikke lige så hurtigt ser beskidt ud.

 

Bordplade

Find en bordplade, der kan holde til fugt – ellers kan det hurtigt blive en irriterende oplevelse at gå i køkkenet, hvor man hele tiden skal sørge for, at der ikke kommer pletter på bordet.

 

Fryser

Man bruger ikke en fryser lige så ofte som et køleskab. Du kan derfor vælge at placere den et andet sted en køkkenet, hvis du mangler plads. Der er f.eks. mange, der vælger at placere det i garagen eller i bryggerset.

 

Skuffer og skabe

Du skal naturligvis også have et sted til opbevaring. Og det får du i dine skuffer og skabe. Du kan vælge skuffer og skabe i den farve, der passer bedst til dit køkken og din køkkendrøm.