Tag godt imod dine middagsgæster

Tag godt imod dine middagsgæster

23. marts 2021 0 Af admin

Der er ikke noget bedre end et hjemmelavet måltid. Derfor er spisebordet tit og oftest samlingspunktet for venner og familie. Når danskere hører ordet hygge, bliver der oftest tænkt på spisning, familie eller venner, det er derfor en idéel måde, hvorpå du kan samle dem, du har allermest kær.

Når du inviterer gæster på middag, er det sikkert også vigtigt for dig, at det hele det spiller. Her kan du læse mere om, hvordan du og dine gæster for en hyggelig aften i godt selskab, som I sent vil glemme.

Det praktiske er også en del af middagen

Selvom det er middagene I samles om, er det kun en brøkdel af alle forberedelserne. Der skal både handles ind, forberedes og kokkereres, men vigtigst af alt, så er det også vigtigt, at du har fokus på detaljen og dermed på at dine gæster føler sig velkomne og tilpasse, når de træder ind ad døren. Du kan derfor med fordel, dække bordet efter anledningen. Er der ikke en speciel anledning, er det stadig en vigtig faktor, da det er her, I vil bruge det meste af jeres tid sammen, og det kan derfor blive et stemningssættende element for jeres aften.

Faktum er, at vi spiser med øjnene først, og derfor er det også vigtigt, at du bruger tiden på at dække bordet ordentligt, da det er her din mad vil blive præsenteret. Det er da surt, hvis du har brugt mange timer på et godt måltid, og det så ikke bliver ordentligt præsenteret. Når du bruger mange timer i køkkenet, bruger du også mange timer stående, du kan derfor risikere at få ømme fødder. Dette kan du mindske risikoen for ved at køb strømper dame.

Gør brug af køkkenhaven

Hvis du ønsker at give dine spisende gæster en oplevelse ud over det sædvanlige, kan du med fordel servere selv avlet råvarer. Det er ikke svært at dyrke selv, det pryder din have og dit hjem, og samtidig så smager det bare bedre. Ydermere så er du også sikret, at du ikke propper dig selv eller dine gæster med giftige sprøjtemidler.

Bærbuske er et godt bud på, hvilken plante du med fordel kan have i haven. De fleste kræver minimal pleje, efter du har plantet dem, og samtidig gør de din have, dit hjem og din mad mere indbydende. Har du for eksempel en brombærbusk, kan du servere alt fra lækre desserter til brombærsnaps.