Spis godt og tab dig

Spis godt og tab dig

14. december 2020 0 Af admin

Har du et par ekstra kilo, du skal af med? Så må du arbejde for sagen. De forsvinder ikke af sig selv. Du må sørge for, at du forbrænder flere kalorier, end du indtager. Sådan holder du din krop i underskud og tvinger den til at tage af reserverne.

Der er mange metoder, du kan bruge. Der er flere retninger, du kan gribe det an fra. Du kender dem sikkert allerede. Vi har alle hørt om dem mange gange. Så det handler om at tage en beslutning. Find ud af, hvordan du vil gribe det an og gå i gang.

Motion og kost

Vil du tabe dig, skal du helst tænke både på kost og motion. Du skal have sundere kost og mere motion.

Når du dyrker mere motion, forbrænder du flere kalorier. Du forbrænder altså mere af den mad, du spiser. Så undgår du, at den sætter sig på sidebenene. Den bliver bare forbrændt.

Spiser du mindre sukker og fedt, kommer der færre kalorier ind. Så er der mindre, der skal forbrændes, for at det ikke sætter sig.

Kombinerer du de to ting, kan du få dit kalorieindtag til at blive lavere og din forbrænding til at blive større. Det vil gøre, at du taber dig.

Mængder

I forhold til din kost handler det selvfølgelig meget om, hvad du spiser. Du må skære ned på slik og kager. Skær det gerne helt væk. Du skal have lidt fedt i din kost, men du kan godt skære lidt ned på det. Spis masser af grøntsager, godt med frugt og nok fuldkorn.

Det betyder noget, hvad du spiser, men det betyder også noget hvor meget. Hvis du kan skære ned på portionernes størrelse, får du også færre kalorier. Du kan sagtens spise god og lækker mad, men så spise mindre portioner. Spis noget godt, så dine sanser bliver tilfredsstillet. Bestil bord på Bistro1620og spis ude. Så får du så lækker mad, så du godt kan nøjes med en lille portion. Kig på maden, duft til den og nyd den.

En livsstilsændring

Når du har taget beslutningen om, hvordan du vil gribe det an, skal du være sikker på den. Den bør være gennemtænkt. Du taber dig nemlig bedst med en livsstilsændring. Du kan prøve en masse slankekure, og mange af dem vil også virke. Det vil bare ikke holde i længden.

Vil du gerne af med nogle kilo og få dem til at blive væk, så skal du ændre på din livsstil. Prøv at slippe nogle af dine dårlige vaner. Væn dig til at spise anderledes. Begynd at dyrke mere motion.

Indfør én ny vane ad gangen. Så vil du langsomt bevæge dig i retning af en langt sundere livsstil. Det vil foregå i et tempo, hvor du kan overskue det, og hvor du kan holde det ud. Hvis du forsøger at ændre på alting på én gang, så vil du falde i, fordi det er for svært. Overvej, hvor du vil starte og gå stille og roligt i gang.