Lev op til dit nytårsforsæt og få drømmekroppen

Lev op til dit nytårsforsæt og få drømmekroppen

10. december 2020 0 Af redaktionen_dk

Der findes mange forskellige slags nytårsforsæt, men især ét er meget populært blandt mange. Flere finder nemlig årsskiftet som værende et godt tidspunkt at lave en livsstilsændring der inkluderer nogle sudere vaner, så drømmekroppen endelig kan opnås. 

 

Det med at leve op til sit nytårsforsæt kan dog godt være lidt problematisk til tider, og blandt andet derfor, finder du nogle gode råd til, hvordan du bedst muligt opnår dit mål nedenfor.

 

Hav realistiske mål

For at starte med din vægttabsplan skal du først sætte realistiske mål og med det mener vi, at du sætter nogle mål, der rent faktisk kan nås! Spis for eksempel mere grønt, tag cyklen i stedet og skift fredagsslikket ud med et sundere alternativ. 

 

Tænk over hvad der virker for dig, og hvilken tilgang der vil være den bedste. Er du en af dem der sagtens kan komme langt, hvis du holder dig til ovenstående mål, eller har du brug for nogle mere strikse og afgrænsede regler. 

 

Du kan også med fordel sætte mål til, hvilke resultater du ønsker at se ved din krop. Er der en bestemt vægt som du gerne vil nå eller et tal du ønsker at måle rundt om livet, og hvornår skal dette mål være nået?

 

Få en rutine

Når du har sat dine mål, skal du planlægge din daglige rutine! Indstil det efter dine præferencer, så det bliver lettere at følge. Måske er den eneste måde at få nogle kilometer i benene, hvis det er det første du gør når du står op, eller måske er det nemmere for dig at spise sundere, hvis du modtager en måltidskasse. Klik her https://sixpackkitchen.dk, hvis du ønsker at se, hvilke muligheder du har.

 

Det er utrolig krævende at skulle igennem et vægttab, og det er derfor vigtigt at have fast rutine, som du kan holde dig til. Når du modtager sund og næringsrig mad udefra, har du én bekymring mindre, som du skal tage dig af. Dette vil altså gøre dit vægttab nemmere. Hvis det lyder, som noget du har brug for under dit vægttab, så se næste uges retter her.

 

Træn hver dag

Uanset hvad dine mål er, skal du træne hver dag! Fysiske aktiviteter er ikke kun gavnlige for dem dem, der går gennem et vægttab, men for alle der ønsker at opretholde deres generelle helbred og velvære!

 

Sørg derfor for at få inkluderet så meget motion i din hverdag, som overhovedet muligt. Det kan godt være at du ikke kan overskue en løbetur hver dag, men så gå en god lang tur. Hvis du har det godt fysisk, vil dit mentale velvære også blive påvirket. 

 

Udnyt din telefon 

Du er altid på din telefon, så hvorfor ikke bruge den til at nå dine vægttabsmål? Den kan hjælpe di med at holde øje med, hvor mange skridt du når igennem dage, eller være behjælpelig med gode træningsvide. Nogle apps kan også hjælpe dig med at holde din motivation oppe, så gå på udgik efter nogle gode apps der kan hjælpe dig på din vægttabsrejse. 

 

Brug den også gerne til at notere dine mål, fremskridt og tanker ned gennem forløbet. Det kan også være en god idé at tage nogle billeder undervejs, så du kan se, hvor langt du er nået. Det handler om at holde motivationen oppe!