Silkekjoler er de luftige sommerkjoler alle leder efter

Silkekjoler er de luftige sommerkjoler alle leder efter

26. juli 2022 0 Af admin

Er du som de fleste, der leder efter luftige sommerkjoler til de varme sommerdage og nætter? Og har du ledt med lys og lygte mange steder efter præcis den rigtige? Den følelse kender mange. Men måske du har ledt efter det forkerte, måske bør du lede efter en silkekjole. Den er nemlig virkelig blødt, deraf ordet silkeblødt, og så er det faktisk et ret bæredygtigt valg.

Hvor skal du finde din nye silkekjole?

Jamen det er jo spørgsmålet. Ikke alle steder går jo lige meget op i miljøvenlighed. Og det er heller ikke sikkert du nødvendigvis gør det, fordi du måske har fået det indtryk, at det er enten eller – man kan ikke både have kvalitet og komfort, mens man samtidig passer på miljøet. Men det passer ikke. Flere og flere steder er begyndt at fokusere på bæredygtigt tøj. Og det er på disse sites at du skal lede.

Men hvorfor silkekjoler?

Også et godt spørgsmål. det er jo selvfølgelig op til dig selv, men jeg vil vove at påstå at når du først har prøvet at bære en silkekjole, vil du ikke have andet på. Okay, det er måske en overdrivelse, men silke er bare så sindssygt dejligt og blødt et materiale, at kroppen nyder at være viklet ind i det. Derfor kan silke anbefales. Og så gør det jo slet ingenting, at det også er miljøvenligt.

Hvorfor er det miljøvenligt?

Silke er et naturligt fiber som produceres af insekter, og det er ret slidstærkt. Derfor belaster det ikke naturen så meget som andre materialer, og så betyder det slidstærke aspekt at det holder længere. og det er jo et element nogle mennesker overser, når de tænker på bæredygtighed. Jo længere en silkekjole kan holde, jo færre gange behøver man at producere en, og det sparer naturen for ressourcer. Det er jo en såkaldt win-win, er det ikke?