Peter Sisseck har løftet den spanske vine til nye højder

Peter Sisseck har løftet den spanske vine til nye højder

14. juni 2022 0 Af admin

Peter Sisseck er af dansk oprindelse, men har boet i Spanien på den gamle vingård “Pingus” og lige præcis det navn har du måske hørt før, hvis du kender en lille smule til vine. For det er nemlig Pingus vinen der har taget kvantespring op på rangstigen når det kommer til spanske vine. Her er det første gang i 1995, at en spansk vin er noget op på top 100 blandt verdens udvalg og Peter Sisseck har kun derfra toppet sine resultater med vinflaskerne ved den ene rosende og anerkendende anmeldelse efter den anden. 

En stor skat ligger gemt under havets overflade 

Det er ikke kun Atlantis der eftersigende skulle være gemt under havet overflade på det store ocean, det skulle en skat at dyrebare vine også gøre. Et skib der i 1995 skulle fragte mange flasker vin fra Spanien til USA forliste på havet og ligger nu i dybet. Det er en spændende historie, som vækker opsigt og interesse for verdens vinelskere. For ikke nok med at det er en af de bedste vine der er blevet anmeldt, så er det jo også således, at vine aldres med ynde og kun bliver bedre jo længere tid de står hen. Lige nu ligger der så en masse flasker af den populære vine fra det forliste skib på havets bund og ældes på en lidt utraditionel vis. 

De gamle sorter at vinstammer er taget i brug 

Den store passion for vindruer og viden omkring hvordan indholdet kan forvandles til velsmagende rødvin er det der driver værket hos Peter Sisseck. Her har han opdaget og valgt at avle på de gamle vinmarker i La Hora og det er lige præcis her, at det store eventyr med Pingus vinen er begyndt. Her laves der yndefuld og velsmagende vin fra de ældgamle indianske vinstokke og som er unik, både i smag og oprindelse. 

Et stort udvalg at eksklusive vine 

Det er ikke kun Pingus vinen der er eftertragtet bland vinelskerne. Peter Sisseck kan tilbyde et stort udvalg af eksklusive vine, hvor der er noget at finde for enhver smag. Her er der tale om ægte håndværk, der med stor kærlighed er blevet produceret med druer af høj kvalitet. Du kan være helt sikker på, at uanset hvilken vin du vælger fra Peter Sisseck, så vil den smage fremragende.