Med disse 3 maskiner kan du tilberede det perfekte stykke kød

Med disse 3 maskiner kan du tilberede det perfekte stykke kød

14. oktober 2021 0 Af admin

Køkkenet er en integreret del af hjemmet. For mange mennesker er det der, hvor de bruger størstedelen af deres fritid. Det er også et sted, hvor familiemedlemmer samles og laver mad sammen. Dette fører til nogle gode samtaler, for ikke at nævne lækker mad! Det perfekte stykke kød skal tilberedes på udstyr, der hjælper dig med at opnå det ønskede resultat hver gang; denne artikel omhandler 3 typer maskiner, der kan gøre netop dette: indbygningsovne, luftfrysere og sous vide.

Indbygningsovn

Alle køkkener har en ovn, for det er en nem og simpel måde at lave mad på, uanset hvad du laver. De fleste renoverede og nye køkkener i dag, har en integreret ovn i deres køkken, også kaldt en indbygningsovn. Men alle ovne er ikke ens, og hvis du er en stor kødelskere, så man kan også få ovne, som er eminente til at tilberede kød, hvortil der også er en indbygget stegetermometer, så dit kød får den rette temperatur hver gang! Læs denne indbygningsovne test, for at finde den rette ovn.

Airfryer

En airfryer er en køkkenmaskine, der bruger lidt eller ingen olie, så du kan nyde stegt mad uden at have dårlig samvittighed over det. Den er også fantastisk til tilberedning af alle slags kød! Du skal bare bruge lidt salt og peber eller andre krydderier, du kan lide på dit kød, lægge det i airfryeren med lidt olivenoliespray (eller en anden form for vegetabilsk olie, der er sund), og kog det, indtil kødet er perfekt. Du behøver ikke at afslutte det i ovnen, så du kan også spare tid der!

Sous vide

Sous vide-tilberedningsmetoden er måske ny for de fleste, men den har eksisteret i et stykke tid nu. Det er en moderne måde at tilberede kød på, som du kan tilberede perfekt hver gang ved at forsegle det i en plastikpose og lægge det i et vandbad. Det smukke ved denne metode er dens enkelhed: det eneste, du skal gøre, er at lægge maden i, opvarme vandet, indtil det nærmer sig den temperatur, du ønsker (ideelt set mellem 60 og 70 grader C), og kog maden i et par timer, afhængigt af hvor tyk den er. Det er perfekt til at opnå en mediumstegt bøf!

Det rigtige køkkenudstyr kan gøre det nemmere at tilberede et perfekt måltid hver gang – derfor kan det være en god løsning, hvis man ikke har held med at tilberede et perfekt stykke kød på panden, at man finder en løsning med ovnen, en airfryer eller en sous vide, hvor du også kan tilberede andet end kød.