Går din slankekur for langsomt? Supplér med motion!

Går din slankekur for langsomt? Supplér med motion!

26. september 2018 0 Af redaktionen_dk

En slankekur består for mange først og fremmest af en ændring i den måde, som man spiser på. Kuren handler nemlig om, at alle de overflødige og dårlige kalorier skal skæres fra, så man kan tabe sig og generet få en sundere krop.

Hvis du er gået på slankekur, så er dette helt sikkert én af de ting, som du har implementeret i dit liv. Det hvide brød er erstattet med rugbrød, pastaen med ris eller bulgur, og sovs og fedt med grøntsager og magert kød. Og dette er den helt rigtige måde at starte processen med at tabe dig på.

Når kuren går i stå

Men måske har du nu oplevet det, som sker for rigtig mange mennesker, som går på slankekur. Du har omlagt din kost, og det er egentlig gået godt. Du har måske haft nogle enkelte ups’ere, men alt i alt har du formået at holde den slanke linje.

I starten var det helt fantastisk. Kiloene raslede af dig, og i løbet af de første få måneder så du kæmpe resultater. Men pludselig begyndte det hele at stagnere. Du stoppede med at tabe dig, og nu befinder du dig på en platform, hvor du ikke kan komme videre fra. Og desværre er du endnu langt fra at nå dit mål.

Motion skal der til

Det er desværre sådan, at sund mad kun kan gøre så meget. Den sunde mad er basen for den sunde livsstil, og det er enormt vigtigt at dyrke dette- i bund og grund i resten af dit liv.

Men for at du kan blive ved med at tabe dig, så er du nødt til at kombinere din kur med motion. Motion gør nemlig underværker for kroppen, og det er den mest hurtige og effektive måde at smide kalorier og tabe sig.

Frygten for træningscentret

Du ved sikkert allerede godt, at alle mennesker bør dyrke motion og træne. Du har hørt det i fjernsynet, læst det i avisen, fået det at vide af din læge og dine velmenende venner. Men alligevel kan du ikke tage dig sammen til at komme ned i træningscentret.

Og det er faktisk ikke så unormalt, som det måske føles. Rigtig mange mennesker har det utrolig dårligt med at skulle ned i et træningscenter. De synes de er eksponerede, og de har svært ved at fine ud af de mange maskiner.

Hold det simpelt med en motionscykel

Men du behøver ikke tage den tunge vej ned til det lokale center, for at kunne tabe dig yderligere. Tværtimod kan du dyrke motion nemt og simpelt ved at bringe et lille stykke af træningscentret hjem til dig.

Det kan du blandt andet gøre med en motionscykel. En motionscykel er ideel at starte med af flere årsager. For det første er den nem at bruge, uanset niveau. For det andet kan du bruge den, mens du for eksempel ser fjernsyn. Du kan læse mere om motionscykler her.