Du genkender manglen på et nyt display 

Du genkender manglen på et nyt display 

8. april 2021 0 Af admin

Du genkender manglen på et nyt display 

De fleste forbruger med en telefon kender til problemet ved have en smadret skærm. Denne situation kan utrolig nemt ske i løbet af din hverdag. Som bekendt så er telefon utrolig følsomme, hvor selv små hak kan skabe kæmp skade på displayet og dermed gøre din iPhone total skadet. Du kender muligvis til situationen hvor et familiemedlem har din mobil og  ved et uheld kommer til at tabe den. Den typiske skade på de nyere iPhones er påført deres skærme, idet skærmene er meget følsomme for slag. Det åbenlyse valg vil dermed være at købe den bedste skærmbeskyttelse mulig. Med det høje antal skader på mange slags iPhones på det danske marked, har en bred vifte af forretninger besluttet sig for at udvikle beskyttelse, så kunder kan tabe deres iPhone uden nødvendigvis at skulle anskaffe sig en helt anden skærm. Ved benyttelse af skærmbeskyttelse er der ingen garanti for at jeres skærme ikke bliver ødelagt når du skader den.  

SmartGlass er den mest solid skærmbeskyttelse på det danske marked.  

Her hos NORTAGG har vi en masse viden inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en ekstra indsats for at skulle levere den ultimative skærmbeskyttelse til mobilbrugerne. Vi har igennem en kort proces skabt SmartGlass, som ligner om klassisk skærmbeskyttelse på de fleste indikatore. Klassisk beskyttelse er designet med glas og kan derfor let gå i stykker ved mindre slag. Hvis man investerer i SmartGlass er I sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da produktet ikke udelukkende er konstrueret af glas, men er produceret med plastik i form af TPU, som tildeler skærmbeskyttelsen stabilitet og derved giver skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan håndtere en del skrammer inden man vil lave skader på sin skærmbeskyttelse.  

Designet til den specifikke mobil 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal selvfølgelig beskytte hele skærmen, således du ikke er efterladt med udsatte flader på jeres skærm. Her er SmartGlass specielt lavet til den enkelte telefon udgave, så du kan opleve en perfekt form mellem skærmbeskyttelsen og telefonen. Dette garantere dig i mod at din skæmbeskyttelse ikke kun dækker lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres bedste ven skærmbeskyttelsens verden.  

Hvis man skal investere i den bedste skærmbeskyttelse er det altafgørende at tænke på monteringen, idet det skal være nemt for jer at placere selve beskyttelsen på jeres telefon, da du garateret har set at der ved placering af beskyttelse måske kan skabes sig luft mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis man køber SmartGlass undgår I disse episoder, eftersom I modtager en monterings spartel, som hjælper en med at fjerne de problematiske luftbobler.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som hjælper en med at montere din beskyttelse optimalt, så du undgår at SmartGlass ikke beskytter hele skærmen eller sidder forfærdeligt på mobiltelefonen og herved ikke beskytter hele skærmen. Vi mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være nem for dig at placere, hvorfor vi er meget begejstret for dette værktøj til placering.