Dit helt eget slankekursus

Dit helt eget slankekursus

19. december 2019 0 Af Martin

Annonce

Har du selv gennemgået et stort vægttab og ønsker derfor, at formidle dine metoder til andre? Så skal du blot gribe chancen og starte din egen lille kursusvirksomhed op og hvem ved – måske det ender med at blive stort. Hvis du ikke kan overskue, hvad alt dette indebærer, så se med herunder.

Vær dig selv

Når andre tager på kursus hos dig, kommer de der formentligt fordi du selv har gennemgået et større vægttab. Som du selv prøvede tilbage i tiden, så sad du foran diætister og andre fagfolk, som hele deres liv har været åleslanke. Derfor har du noget andet at byde på. Du kender kampen og, hvilke udfordringer der kan være med til at holde vægten, når du først har tabt dig. Det vil dine lyttere elske dig for, når de stiller dig spørgsmål. Du har noget erfaring og noget empiri, som andre ikke vil kunne trække på.

Skab et brand

For at du kan dele ud af dine erfaringer og formidle det til nogle, så handler det om, at du finder folk, som ønsker at møde op til dine kurser. Det handler hovedsageligt om online markedsføring i dag. Det kan foregå via en hjemmeside, en Facebookside eller noget tredje. Hvis du ønsker at sikre dig validiteten af denne, kan du få lavet en analyse på https://www.riveronline.dk/, som hjælper dig SEO og Google Adds.

Find lokaler

Når du skal afholde dine kurser, så skal du nødvendigvis have lokaler at afholde dem i. Alt afhængigt af, hvor mange deltagende du har, så kan du starte med at afholde kurserne i dit private hjem. Det kan give en følelse af åbenhed overfor dine deltagere, som vil føle sig ønsket og velkomne. Med andre ord kan det fremme formålet med dit kursus. Ellers vil det være relevant at låne lokaler på biblioteker eller forsamlingshuse, hvor lejen ikke er alt for høj.