Bibelske smykker

Bibelske smykker

4. december 2021 0 Af admin

Son of Noa armbånd har taget navn efter den bibelske fortælling om Noa der som det eneste menneske fik besked af Gud på at dommedag var nær. Vi er alle Noas sønner og døtre. Kun Noa og hans familie overlevede jordens oversvømmelse.  

Son of Noa armbånd

Son of Noa armbånd der på sin vis påpeger at vi alle er sønner og døtre af selve menneskehedens ophav, er en kollektion af armbånd der spænder vidt. Son of Noa armbånd er både guld, sølv og stålkæder. Son of Noa armbånd er også læder og perler. Son of Noa stål armbånd fra smykke serien SON er et blankt stål armbånd med en overflade af IPGold. Designet er en kæde som er drejet og gjort flad. Dens udtryk er ubetinget maskulint. Son of Noa armbånd med skinnende sort Onyx sten er et andet blankt rustfrit stål armbånd fra Son of Noa’s smykker serie SON. Et tredje Son of Noa armbånd er et super lækkert armbånd i flettet kalvelæder med lukning i råt børstet stål. Læderet fås i flere farver. Stenene fås i onyx, tigerøje, rødt tigerøje, mat Snowflake Obsidian sten og i blandede sammensætninger. Ideen med alle disse variationer er ikke kun at give et bredt udvalg. Ideen er at de kan sættes sammen. Tilsammen, tre eller fem, giver de et helt unikt udtryk. Guld og sort sten og så lige en lys brun flettet rem. Eller sølv, rødt og mørkt læder. Kombinationsmulighederne er uendelige. Hver kombination giver et nyt udtryk.

Son of Noa armbånd som samleobjekt

Nogen mænd samler på ure. De samler ikke bare. De passer og plejer deres ure og er altid på jagt efter nye designs. Det samme gælder Son of Noa armbånd. Der er så mange flotte at vælge imellem. De udtrykker hver deres helt specielle ting. Nogen er rå andre er tunge. Maskuline og mere bløde. Farver i metallet og i læderet. Stenene i deres mange nuancer. Det kan ikke lade sig gøre kun at vælge et eneste. Hvis du først ejer et eller to vil du få svært ved ikke at komme til at samle på dem og ønske dig dem til både jul og fødselsdag. Medmindre du selv kommer til at købe dem alle.

Son of Noa armbånd til alle lejligheder

Son of Noa armbånd har så bred en vifte at vælge imellem. Skal du være pæn og måske have jakkesættet frem vil et armbånd i guld måske lige være det der mangler. Er det sommer og de kortærmede skjorters tid vil både et guld, et læder og et perlearmbånd måske lige være det der understreger at du altså holder fri. Desuden vidner Son of Noa armbånd altid om god stil. Designet er pletfrit. Det udspringer fra mange grene af vor tids kultur. Designet er ulasteligt og vidner om både godt håndværk og fingeren på pulsen. Hvis du gerne vil signalere at du holder af design, og at du følger med i verden omkring dig, så er det det eneste rigtige valg.