3 idéer til mor

3 idéer til mor

18. juni 2019 0 Af Martin

Mor er den bedste. Det er derfor vigtigt at forkæle hende en gang i mellem. Hun har opfostret dig i mange år og været der, når du græd og grinte, derfor fortjener hun noget helt specielt.

I denne guide får du tre idéer, til hvad du kan forkæle dig og din mor med. Her er tre forskellige bud. En oplevelse for dig om din mor, som I sent glemmer. Din mor skal også se godt ud, derfor er den en god ide, at give hende nogle nye outfits, så hun kan smide de gamle ud. Til sidst er der den risikable. Her kan du vinde alt eller tabe alt, ved at give hende en tur til en psykolog.

Læs med her og få gode idéer til din mor.

Din mor skal opleve noget

Du ser måske ikke din mor lige så meget, som da du var lille og boede hjemme. Derfor er det vigtigt, at du giver hende noget opmærksomhed. Her er det en god idé, at give hende en gave hvor I begge kan bruge noget kvalitetstid sammen. Det kan for eksempel være, ved at give hende en oplevelse, som hun sent vil glemme sammen med dig. I kunne for eksempel tage på et spaophold sammen. Her kunne I slappe af og snakke lidt mere end bare igennem et opkald i telefonen en gang i mellem. I kunne tage en spaweekend til Ystad i Sydsverige for, at komme lidt væk og nyde hinanden selskab mens I ser noget andet. I får en forlænget weekend med god mad, lækre værelser, afslappende behandlinger og lækre drinks.

I vil også kunne opleve en dag i Århus med en rolig og lækker foodwalk i de århusianske gader. Hvor i går igennem det gamle latinerkvarter, og drikker en rigtig luksus kop kaffe. Derfra går I videre ned til åen, og på vej derned får I chokolade ved et lækkert sted, samtidig med at I får fortællinger om byen, og den mad i får serveret. Det er i hvert fald en god idé at give oplevelser til mor.

I kan også tage den lidt mere vovede oplevelse og spise i mørket. Hos Dinner in the dark, kan man gå på restaurant i mørket. Når vi ikke kan se noget, så skærpes alle vores andre sanser, så det betyder at vores hørelse, og smag skærpes. Det betyder at din mor og dig, får en helt ny smagsoplevelse, som I aldrig vil glemme.

 

Din mor skal hygge sig

Når din mor skal hygge sig, hvad gør hun så? Ligger hun på sofaen og ser en film, med popcorn ved siden af? Uanset hvordan hun slappe af, så vil hun nok gerne ligge godt, og have det rart. Så hun ligger nok i en sofa eller i sengen en lørdag aften med en dyne over. Her vil det være lækkert med nogle snaks, og en dejlig dyne at hygge med.

Hvis det så er en sommerlørdag og hun skal til grillaften, så vil det være dejligt at have en one-piece som sidder lidt løst, når man skal spise grillmad og holde varmen ud. Derfor kan man med fordelt, give ens mor jumpsuits, som kan bruges en sommeraften til grill aften. Jumpsuits kan også bruges til at hygge en lørdag aften i sofaen med popcorn i hånden.

Det er altid en god idé at give en kvinde tøj, hvis hun går op i det. Derfor vil hun synes, det er en rigtigt god idé, specielt hvis det er langtid siden hun sidst har været ude at købe noget nyt. Hun tænker nok at hun bare kan bruge det gamle tøj, som har ligget i skabet i lang tid. Men mon ikke hun kunne bruge noget nyt tøj, så der er brug for en udskiftning.

 

Få styr på det mentale

Efter et længere liv, hvor man har arbejdet meget og set meget, så kan det nogle gange være godt at få clearet sit hoved med en tur til en psykolog. Her er det godt at tage en personlig samtale med en psykolog, for at se hvad de der kan gøres ved de gamle problemer. Hos en psykolog, er der mulighed for både at få en gruppesamtale eller en privatsamtale.  Det kan være en speciel gave at give sin mor. Hvis der er noget fra fortiden, der virkelig nærer hende, så kan det virkelig være en gave hun aldrig kommer til at glemme. Du kan finde en psykolog hos Mind CPH.

 

Tak for at du læste med. Jeg håber du blev inspireret til at forkæle din mor lidt mere.