Tag Aykasa med på tur

Tag Aykasa med på tur

30. juli 2021 0 Af redaktionen_dk

Du kan sagtens bruge Aykasa uden for hjemmet. De er super smarte, hvis du ønsker noget opbevaring i fx din bil. Her kan de stå i bagagerummet, og indeholde alt fra et ekstra par sko til en vanddunk. Det er smart med en Aykasa, fordi den samler de nødvendige ting i bagagerummet og gør plads til andre ting. Med Aykasa kan du lave den bedste gaveæske ved at tage en masse lækre ting i den.

Med Aykasa kasserne kan du pakke din picnic kurv. De er især gode til at opbevare og passe på maden. De kan stables og har behagelige håndtag, som gør det meget nemmere at transportere dem. Ved at stable et par stykker oven på hinanden, kan man gå et okay stykke med dem. Dette sikre, at man kan finde det perfekte picnic sted.

Brug Aykasa uden for hjemmet

Begyndt at brug Aykasa til andre ting end opbevaring i hjemmet. De er fx super gode til at holde din bil fri fra rod. De kan stå i bagagerummet og opbevare de nødvendige sager. Du kan også bruge Aykasa kasserne hvis du skal på fx strandtur. Her skal du dog passe lidt på ikke at få sand i den. Hvis skaden skulle ske kan man altid ryste kassen og sandet skulle gerne komme ud af hullerne.

Brug Aykasa i bilen: Lad Aykasa være din bedste ven i bilen. I kassen kan du samle de nødvendige ting, du har brug for. Den kommer i tre størrelser, som hver især er gode til opbevaring af forskellige ting. Aykasa kan stå i bagagerummet, og den kan opbevare alt fra et par ekstra sko til din vanddunk.

Strandtur: Tag Aykasa med på strandtur. Du kan bruge den til at opbevare tæpper, mad og drikkelse i. Dens gode solide håndtag gør, at den er nem at bære, og man får ikke ondt i fingrene. Prøv at sikre der ikke kommer for meget sand i den, men hvis skaden skulle ske, og der kommer en lille smule sand i den, kan du bare ryste kassen lidt, og sandet skulle gerne komme ud af hullerne.

Lav gaveæske: Aykasa er perfekt, hvis du ønsker at lave en gaveæske. Her kan du fylde den op med en masse lækre ting, som helt sikkert vil gøre modtageren glad. Så kan modtageren tage Aykasa med på tur, og bruge den hvor som helst når som helst.

Brug Aykasa til picnic

Aykasa er perfekt, hvis du ønsker at tage på picnic. De kan bruge de forskellige størrelser, afhængig af hvor meget du skal have med. Det er altid hyggeligt at tage på picnic, men det kan tit være uoverskueligt, fordi man skal have mange ting med og det kan være svært at finde noget at opbevare det i. Aykasa løser opbevaring problemet, de er især gode til mad, da de er flade og sikre, at maden ikke bliver vendt på hoved. Kasserne kan også opbevare de tæpper og puder, man skal have med. Kasserne kan stables og er gode at bære, hvilket gør, at man kan gå med flere på en gang og det gør det nemmere, hvis man skal bære på tingene i noget tid.