Sådan kommer du godt i gang med vægttabet

Sådan kommer du godt i gang med vægttabet

19. maj 2021 0 Af redaktionen_dk

Kunne du også godt tænke dig at komme i gang med et vægttab? Men har du ikke lige den mentale overskud eller nok penge i banken til at komme i gang? Måske lyder det så ekstra svært at finde motivationen til at komme i gang med et vægttabsforløb. Heldigvis behøver det at tabe sig hverken at være svært, trættende eller dyrt.

Hvis du mangler penge til at komme i gang

Desværre kan det godt koste lidt penge at komme i gang med et succesfuldt vægttabsforløb, hvis du starter fra bunden af. Der skal både købes træningstøj, udstyr til hjemmetræning (eller et fitness abonnement, når fitnesscentrene åbner igen) og nogle gode sko, du kan have på til løbe eller gåturene. Det kan måske endda virke lidt uoverskueligt. Dog er der i dag rigtig mange gode muligheder for at købe mange af disse ting brugt, hvor du så sparer nogle penge, eller du kan vælge at låne lidt penge, så du kan komme i gang med dit nye sunde liv. Faktisk behøver det slet ikke være svært eller langsommeligt at låne penge, og med et hurtiglån kan du meget hurtigt komme i gang med din træning og dit vægttab.

Mangler du motivationen til træning?

Er det måske mere motivationen til at træne som presser, og ikke så meget pengepungen? Så er du heldig. For der er faktisk rigtig mange måder, du kan være sund og styrke din krop på, som slet ikke bliver set som decideret træning. Har du for eksempel grint så voldsomt med dine venner eller veninder, at det gjorde helt ondt i mavemusklerne? Så har du faktisk trænet dine mavemuskler, mens du havde det sjovt. Hvorfor ikke træne mavemusklerne med nogle sjove vittigheder eller en god komisk film? Så bliver det ikke sjovere at træne. Du kan også tage en god ven eller veninde med ud på en gåtur, hvor I kan snakke om alt og intet. Det at gå er faktisk en utrolig god form for træning, når det gælder vægttab, da du forbrænder en masse kalorier, uden behovet for at spise dem igen lige så snart, du er kommet tilbage fra gåturen. Ellers handler det faktisk bare om, at du skal finde den form for træning, som du synes er sjov. Så er du meget mere tilbøjelig til at komme ud og udføre den. Og husk: lidt er bedre end ingenting.