Sådan kan du dyrke mere motion

Sådan kan du dyrke mere motion

29. august 2020 0 Af Martin

Det kan være svært at finde tid til at dyrke nok motion i en travl hverdag. Især børnefamilier får ofte ikke bevæget sig nok, fordi man har mange gøremål i dagligdagen.

Derfor vil vi gerne hjælpe jer med, hvordan I kan begynde at dyrke mere motion. Det handler meget om at sætte tid af til det og få en anden indstilling til livet. Man har ofte tid til motion, hvis man tænker anderledes på systemet bag motion. Netop, hvordan du finder timer til det, som du slet ikke havde regnet med. Her vil vi gennemgå, hvordan du netop kan gøre det.

Kombinér motion med noget andet

Det største problem ved motion er, at vi ikke har tid til det. Det kan du løse ved at sætte et fast tidspunkt af til at dyrke motion. For mange er det ikke nødvendigvis den mest optimale situation, da de stadigvæk ikke har noget tid at tage af. Det kan være, du kommer direkte hjem fra arbejdet, skal lave mad os så i seng.

Her kan du tænke nyt og i stedet få en hund, som du så skal gå med hver dag. For at oplære din hund til det bør du få en dummy til hundetræning. Nu vil det være lettere for dig at få dyrket motion i hverdagen og i weekenden.

Mange begynder endda at løbe eller cykle med deres hund, da det er lettere at motivere sig selv til motion, hvis du har et dyr, som også får noget ud af det. Det er samme princip, hvis du vælger at dyrke motion med en god ven. Det er lettere at droppe en aftale med sig selv end en aftale med en god ven.

Sørg for at have rent sportstøj

Det er svært at have energi og overskud til at dyrke mere motion, hvis du ikke har nok sportstøj. Derfor er det smart at købe, så du har nok til en hel uge. Dog er det også en god idé at have en god tørretumbler, hvis du har brug for at løbe en tur, men du lige har vasket tøj. Her kan du finde en god tørretumbler, som også har ekstra programmer, som er skånsom med dit tøj.

Det er en god idé at kigge på den bedste tørretumbler i test. På den måde bliver det lettere for dig at have styr på dit sportstøj, og hvis du har glemt at få det vasket i god tid, så har du mulighed for at smide det i tørretumbler. Det er vigtigt, at du har denne mulighed, hvis du gerne vil dyrke mere motion.

Dyrk motion når du er motiveret

Det er en god idé at dyrke motion, når du er motiveret til det, for så er du mere tilbøjelig til at gøre det. Det er grunden til, at vi siger, det er en god idé at kunne vaske sit sportstøj hurtigt. Du kan altid finde den bedste vaskemaskine i test. Det skal være en, som både har et hurtigt program, men som samtidig passer på dit sportstøj.

Moderne sportstøj har noget, som hedder sweat protection, men det gør også, at tøjet lettere går i stykker, hvis din opvaskemaskine ikke kan tage højde for det.

Tænk over hvornår du er motiveret til at dyrke motion og sæt så tid af der. For nogle er det om morgenen, mens det for andre er om aftenen. Der er ingen forkerte tidspunkter at dyrke motion på i første omgang, da det vigtigste er, at du får det gjort. Så selv hvis du kan lide at dyrke motion, inden du skal i seng, så gør det.