Her kan du købe caviar: Føl dig som en rigmand

Her kan du købe caviar: Føl dig som en rigmand

9. maj 2021 0 Af redaktionen_dk

Mange ser caviar som en spise for rigmænd. Det er da også rigtigt, at der findes caviar i mange forskellige prisklasser, og at noget caviar er voldsomt dyrt. Det er dog langt fra alt caviar, der koster det hvide ud af øjnene, og heldigvis følges pris og kvalitet sjældent lineært. Tag derfor gerne forbi en webbutik og scroll gennem de mange forskellige typer og prislejer for caviar. Du kan nemlig sagtens købe lækker caviar til en fornuftig pris. Selv da betyder prislejet dog, at det bør gemmes til en særlig dag. Særlig dag eller ej, kan det dog være svært at finde ud af, hvordan man helst skal spise caviar. Det afhænger i høj grad af pris, kvalitet og type af caviar.

Caviar af forskellig kvalitet

Har du købt dyr caviar i høj kvalitet kan det for eksempel godt svare sig at spise det rent eller på et neutralt stykke brød, en kiks eller lignende. På den måde minder caviar altså meget om ost, der, afhængigt af prisklasse og kvalitet, også kan være en hel smagsoplevelse. I dette tilfælde skal det helst spiser direkte fra en perlemorsske og skylles ned med et glas vodka på ægte russisk maner. Vil du gerne spise noget særligt nytårsaften, er caviar således det oplagte valg. Den slags caviar passer sig dog også fint ind på en ganske almindelig aften, der bare skal være lidt særlig.

De billigere typer caviar passer dog også godt ind i mange salater eller sammen med fisk eller skaldyr. I den forbindelse kan caviar være med til at give en rund men saltet og frisk smag, der vil præge hele retten for det bedre.

Mange typer- Køb online

Der findes dog, som nævnt, også mange forskellige typer caviar. Nogle er cremede og smager næsten af nødder, mens andre er salte og ferske. Der er for mange forskellige typer caviar til at nævne her, hvorfor du altid bør gøre din research, før du bruger penge på caviar. Ligeledes kan det være en god ide at købe caviar online i en specialshop, hvor kvaliteten er i orden, og de ved hvad de sælger. Hvis du gerne vil være sikker på at få den helt rigtige type caviar til din nytårsaften eller en anden lejlighed, og desuden få alt det rigtige tilbehør med, så køb caviar lige her. Mange bliver nemlig forledt til at købe deres første caviar i det lokale supermarked eller ved fiskehandleren.