Frokostordning i København – få leveret lækker og smagfuld frokost

Frokostordning i København – få leveret lækker og smagfuld frokost

12. oktober 2023 0 Af

Står din virksomhed og mangler en frokostordning i København? Læs med her og få gode tips og tricks til, hvad du skal kigge efter, når du skal finde en ny frokostordning til dit arbejde. 

Hvilken slags frokostordning ønsker I?

Når I skal finde en ny frokostordning, er det vigtigt at I finder ud af, hvilken slags frokostordning I ønsker. Der findes flere forskellige slags frokostordninger, så det er derfor vigtigt at undersøge, hvilket slag I ønsker.

Der er mange forskellige slag frokostordninger, der er fx disse:

  • Buffet
  • Portionsanretninger
  • Frokostbod

Jespers Torvekøkken tilbyder alle tre slag frokostordninger, så det ville være et oplagt valg at tage et kig på inden du vælger, hvilken virksomhed som skal lave jeres frokost.

Vegetar

Der er flere og flere som bliver vegetar, det er derfor vigtigt at du finder en frokost udbyder der lavet vegetarisk mad, så dem der er vegetarer på dit arbejde også kan være med på frokostordningen.  

Hvorfor skal man have en frokostordning? 

Hvorfor er det egentlig vigtigt med en frokostordning

En frokostordning er vigtigt fordi det giver dig tid med dine kollegaer, hvor I kan snakke om alt andet end arbejde. En dag kan godt være rigtig stressende og man får måske ikke tid til at snakke med alle sine kollegaer. Uden en frokostordning kan man godt risikere, at det ikke er alle der spiser frokost på samme tid, men med en frokostordning vil alle gerne spise maden, imens den stadig er lidt varm og derfor spiser man ofte sammen.

Jespers Torvekøkken – lækker frokostordning i København

Jespers Torvekøkken har mange års erfaring og leverer lækker og smagfuld frokostordning i hele København. De står altid klar til at tage en snak med jer om, hvad de kan tilbyde, men også hvad I har af ønsker og behov. I kan læse meget mere om Jespers Torvekøkken på deres hjemmeside eller kontakte dem og få en uforpligtende snak.