Frokostordning i Aarhus – få leveret frokost lige til døren hver dag

Frokostordning i Aarhus – få leveret frokost lige til døren hver dag

13. oktober 2023 0 Af

Står du og mangler en ny frokostordning i Aarhus? Læs med her og få vores anbefaling til en lækker frokostordning, hvor jeres medarbejdere aldrig går sultne fra frokostbordet. Du kan derudover også læse om, hvorfor en frokostordning er vigtigt, samt hvad I skal huske, når der bliver valgt en frokostordning. 

Hvorfor skal man vælge en frokostordning? 

Det er en god ide med en frokostordning fordi det er med til at give variation til hverdagen og kosten. Det er nemt at spise det samme til frokost hver dag, fordi det er hurtigt at lave. Det kan også være du køre forbi tanken hver morgen, fordi du ikke har tid til at lave frokost. Der skal ikke særlig meget til, før du får en usund og kedelig frokost. Med en frokostordning, får du en sund og varieret kost, hvor to dage ikke er ens. Derudover er det også en god måde at få tid til at snakke med kollegerne.  

Vælg den frokostordning der passer til jer

Der findes flere forskellige frokostordninger, hvilket vil sige, at det er vigtigt at vælge en frokostordninger, der passer til jeres arbejde. Det er også vigtigt at tage hensyn til, hvis der er nogle vegetarer, så de kan få en vegetarisk ret i stedet for. De fleste frokost udbydere tilbyder også en vegetarisk frokost ret, da der er flere og flere som bliver vegetarer eller blot vil skære ned på kødet. 

DABBA – din frokostordning i Aarhus

DABBA leverer lækker, sund, varierende og smagfuld frokostordning i hele Aarhus. De står klar til at tage en snak med dig om, hvad dig og dine medarbejdere har af ønsker og behov, når de skal vælge en ny frokostordning.

Du kan læse meget mere om DABBA inde på deres hjemmeside. Du kan også altid ringe til dem og høre, hvad de kan tilbyde af frokostordninger.