FInd de bedste Seler til mænd 

FInd de bedste Seler til mænd 

23. februar 2021 0 Af admin

FInd de bedste Seler til mænd 

Seler til mænd er den specielle mulighed for en, der ønsker at holde bukserne oppe. De fleste anvender i dag bælter til at holde bukserne oppe, her hos os forstår vi godt hvorfor seler er must have i sin garderobe. Da det er ej bare et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan snildt ligeledes være for at sætte sit eget personlige præg på sit outfit og her er seler til mænd en smart løsning.  

Oprindelig brugt som undertøj  

Seler til mænd var oprindeligt en almindelig del af undertøjet, da man satte det inden under trøjen for at holde bukserne oppe og var ej set som værende anstændigt brugt at have uden på ens trøje som man efterfølgende gjorde. Selerne oven på trøjen var afgørende til at sætte detaljen på sit look og dermed skille sig ud og det blev hurtigt et populært valg at seler til mænd blev placeret uden på skjorten.  

Bruges til tonsvis af former for sociale sammenhænge 

Seler til mænd er nu et mere specielt valg at benytte, da seler skiller sig ud fra andre og tilbyder en muligheden for at kunne skille dig ud og kan bruges til mange bryllupper for at sætte ens eget personlige præg på sit outfit. Her kan man samtidig vælge i mellem en adskillige forskellige typer af seler og differentierende farver, som hermed får en til at skille sig ud og sætte prikken over I’et sit look.  

Specialiseret valgmuligheder 

Hos BalderClothes har vi besluttet at gøre et mere traditionelt sortiment og fører derved i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da de er med til at gøre en kontrast til de typsike lysere skjorter, som de fleste har inden under seler til mænd.  Men kan også nemt bruges, hvis man bare vil have en mindre kontrast til sin skjorte. 

Mangler man et specielt kendetegn? 

Mangler du muligvis lidt identitet eller en del af dit klædeskab, som er med til at udskille en ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en svaret, da det snildt kan blive ens kendetegn for hvem du er og derved giver ens outfit personlighed. 

Uskrevne regler 

Der er som sådan ej nogle lov om at man ej kan benytte seler til mænd sammen med et bælte, dog er det en uskreven viden, at det ikke er svaret at sammensætte disse to bukseholdere på samme tid