Derfor er Yeezy Slides den sko, du skal have fingrene i denne sommer

Derfor er Yeezy Slides den sko, du skal have fingrene i denne sommer

15. maj 2022 0 Af redaktionen_dk

Sneakerheads, glæd jer! Der er en ny silhuet i byen. Yeezy Slides, en farveudgave af adidas Consortium Yeezy Boost 350, er det hotteste nye samarbejde, der har ramt sneakerverdenen i et stykke tid. Yeezy Slides ligner Yeezy Boosts på den måde, at de har en strikket overdel, hvilket giver en soklignende pasform og en mere afslappet følelse. Den største forskel her er, at Yeezy Slides er en lav topmodel. Skoens slides-lignende form giver den sit navn, og den er meget mere tiltalende, end det lyder. Takket være det unikke design er Yeezy Slides perfekt, når du vil se godt ud uden at sprænge banken. Her er alt, hvad du behøver at vide om Yeezy Slides.

Hvad er Yeezy Slides?

Yeezy Slides er en lav topmodel, der er designet i samme farve som adidas Consortium Yeezy Boost 350. Skoen er lavet med en overdel i strik, så den giver en soklignende pasform og har en mere afslappet følelse end de høje modeller. Den minder meget om adidas Yeezy Boost i den forstand.

Hvor kan man købe Yeezy Slides

Udgivelsen af Yeezy Slides har været meget ventet, siden den først kom frem på de sociale medier. Den gode nyhed er, at de er tilgængelige nu hos udvalgte adidas Consortium-forhandlere over hele landet. Kunderne kan købe slides personligt eller online på Adidas.com, hvor et begrænset antal par kan købes lige nu.
Bedste stil passer til Yeezy Slides

Den bedste stilpasning til Yeezy Slides er en afslappet stil. Skoen er ikke lavet til noget alt for formelt, så den vil ikke fungere godt sammen med kjolebukser, nederdele eller andet formelt tøj. Den vil dog fungere godt med jeans og shorts. Den passer også godt til farverige outfits takket være dens udvalg af farver og materialer.

Hvorfor du bør købe Yeezy Slides

Udgivelsen af Yeezy Slides har fået sneakerheads over hele verden til at juble. Og det bør de også. Den slanke sko, som er et langt mere prisvenligt alternativ til sin Yeezy Boost-modpart, er indstillet til at blive en af de mest populære sneakers i sommersæsonen. Skoen er perfekt til afslappet brug, og den er et godt alternativ for dem, der gerne vil prutte om noget, men som ikke ønsker at sprænge banken for at gøre det. Det bedste ved denne nye silhuet er, at den er en opdateret version af vores yndlingssko fra adidas Consortium – adidas Yeezy Boost 350 – og har et mere afslappet look og følelse end sin forgænger. Den strikkede overdel gør disse slides som sokker i sko og giver en behagelig pasform, så du ikke behøver at bekymre dig om, at dine fødder glider rundt, mens du går.  Hælfanen og trækfanerne på bagsiden gør dem nemme nok til at smutte af og på, hvilket er perfekt, når du skynder dig ud af huset på jagt efter en kop kaffe eller efter at have siddet fast i trafikken i timevis. Denne colorway har også en gummisål med en signatur adidas Consortium-stribe ned langs midten og præget ‘SPLY-350’-bogstaver, der minder om tidligere års ‘SPLY-350’.

Sidste ord: Det sidste ord: Yeezy Slides er her!

Hvis du er vild med Yeezy Boost 350, så skal du have fat i Yeezy Slides. Disse slides er den perfekte sko, når du vil se godt ud uden at sprænge banken. Med deres afslappede og tilbagelænede æstetik er disse sko ideelle til enhver lejlighed.