Den hyggelige tur med veninderne, som ikke gik godt

Den hyggelige tur med veninderne, som ikke gik godt

9. oktober 2022 0 Af redaktionen_dk

Jeg var ude sammen med mine veninder. Vi var i centeret. Vi har lige været inde og se den nye film der kommer i biografen. Det var en uhyggelig gyserfilm, og vi alle blev virkelig bange. Men den var også virkelig god. Vi havde en virkelig hyggelig tur. Efter tog vi ind på en restaurant for at få noget at spise. Vi fik noget virkelig god mad. Jeg var også virkelig bare sulten. Det begyndte at blive sent så vi snakkede om, om vi skulle tage hjem. Det ville vi alle gerne. Vi var alle også virkelig trætte. Klokken var omkring 21. Jeg ville bare gerne hjem og sove. Jeg var virkelig træt. Imens vi var på vej ud af centeret, tabte jeg min telefon lige ved udgangen. Det var virkelig dumt, fordi jeg kunne bare se at min skærm smadrede. Det var jeg virkelig ked af over. Jeg brugte meget min telefon til at skrive med mine veninder, og det kunne jeg ikke nu. Jeg blev nødt til at få min skærm skiftet. Det måtte jeg gøre næste dag så. Jeg tog hjem for at sove nu. Jeg skulle i skole i morgen. Jeg faldt så i søvn og det blev næste dag. Jeg var lige vågnet klokken var 7 om morgenen. Jeg skulle i skole. Jeg tog tøj på og gjorde mig klar. Idet tænkte jeg bare på at jeg efter skole skulle hen til fixphone.dk og have min skærm skiftet. Men først skulle jeg lige have skoledagen overstået. Jeg tog i skole og havde fri 15. Da klokken endelig blev 15 tog jeg hen til fixphone. De fik skiftet min skærm virkelig hurtigt. Det var jeg glad for. Nu kunne jeg snakkede videre med mine veninder. Vi aftalte at tage ud igen senere.