3 sundheds-apps, du bør kende til

3 sundheds-apps, du bør kende til

11. februar 2019 0 Af Martin

Det kan ofte være svært at holde styr på sin sunde livsstil, og derfor gør mange brug af forskellige elektroniske hjælpemidler til at holde overblikket over kost og motion.  Hele sundhedssystemet er ved at blive ændret af IT, og IT spiller en stor rolle for de fleste danskere.

Hvis du er en af dem, der gerne vil kunne holde øje med dit kalorieindtag, få gode tips og tricks til sundere vaner, eller se nærende og  velsmagende opskrifter ved hjælp af IT, bør du læse med her, når vi præsenterer 3 sundheds-apps, du bør kende til.

 

Lifesum

Lifesom er en app, der fungerer som personlig sundheds- og livsstilsguide. App’en opretter en plan ud fra dine personlige mål og sundhedsdata, hvilket gør, at du nemmere kan leve sundere. Uanset om du vil tabe dig, tage på eller bare få en lidt sundere livsstil, kan app’en hjælpe dig gennem kost- og motionsråd.

 

Simple Feast

Simple Feast er en app, der tilbyder opskrifter fra dygtige kokke og ernæringseksperter, som du kan spise efter for at opnå dine egne personlige sundhedsrelaterede mål. I app’en vælger du den profil, som matcher dig, og herefter udvælges de opskrifter, der har de bedste ernæringsmæssige indhold til at støtte op om din personlige livsstil. Med opskrifter følger også en indkøbsliste, så det er nemt at gå til.

 

5K Runner

Ønsker du råd til mere motion, hjælper app’en 5K Runner dig godt på vej. App’en bringer dig trin for trin fra sofa til femkilometers løbetur, og perioden strækker sig over 8 uger. Løbetræningen varer 35 minutter 3 gange om ugen, og til app’en er der tilknyttet en coach, som fortæller dig, hvornår du skal gå, løbe og strække ud.

 

Har du brug for hjælp til, hvordan du henter apps og får dem installeret, kan du besøge IT-artikler.dk, der har et hav af forskellige tips og tricks til de fleste typer af elektronik.

 

Ønsker du flere tips til en sundere livsstil, kan du med fordel besøge Sundhedsstyrelsens hjemmeside.