Menu

RESTAURANT I KØBENHAVN V – NYD LÆKKER MAD HOS BESTIK BAR

Brunch Lørdag – Søndag 10:-16:00

 

Brunch 

Brød, smørecroissant, 3 slags ost (Brie/Gouda/…) røræg, pølser, bacon, pandekager, frugt, 3 tapas mad, italiensk tomat salat, 2 til 3 lune retter, græsk yoghurt mad musli, laks, reje, 3 slags pålæg, tunsalat, smør, oliven, soltørrede tomater, inkl. juice, lemonade og kaffe ad libitum 135,- 

 

Frokostmenu

Frokostplatte:

2 Slags pålæg,fiskefilet,Æg og rejer,2 skiverugbrød 69,-

Burgers:

Grillet okseburger,syltet rødløg,tomat,salat,ost,bacon med pomfritter 125,-

Kyllingburger ,grillet pepperfrugt,ananas,tomat,salat,ost,pesto creme. Med pomfritter 125,-

Sandwiches:

Tunmouse med rejer,salat,tomat,agurk,peperfrugt 99,-

Kylling sandwich med bacon,karry dreesing,salat,tomat,rødløg,agurk 99,-

Røget laks med rejer,dild dressing,salat,tomat,rødløg,grillet asparges 99,-

Røget oksebryst med pesto,salat,syltet agurk,peberfrugt,revet pepperrod 99,-

Salater:

Cæsersalat med kylling,salat,brødcottoner,parmesanost,cæserdressing 115,-

Cæsersalat uden kylling,salat,brødcottoner,parmesanost,cæserdressing 109,-

Gedeost,urtesalat,casewnødder,grillet peberfrugter,cherrytomater,balsamicocreme 115,-

Laksesalat 115,-

 

Nachos ,cream fraiche,guacamole,salsa,ost og jalepenos 95,-

Deluxe nachos med kylling,ost og jalepenos 109,-

Pastaretter:

Pasta med laks,spagetti vendt i tomat sauce 119,-

Pasta med kylling,spagetti vendt i karry sauce 109,-

Børneretter:

Spagetti bolognese 59,-

Fiskefilet med pomfritter 59,-

Pomfritter ,Chilimayo/salatmayo/ketchup 35,-

 

Aften Menu

Mandag-Torsdag 17.30-22.00

fredag & Lørdag 17.30-23.00

Søndag 17.30-21.00

Forretter

Røget oksebryst med trøffel mayo, ristet nødder, syltet rødløg 109,-

Flamberet kammuslinger med safran sauce,citrus salat 125,-

Gedeost med grillet pepperfrugt,på bund af urtesalat,brød 109,-

Hokkaido Suppe med bacon og brød 79,-

Hovedretter

Tornado med pomfritter, bagt skalotteløg, gulerods purre, pastinak chips, rødvins glace 269,-

Unghanebryst med perlebyg, vendt i kørvelcreme, urtesalat, appelsin glace 155,-

Lammefilet med blomkålspurre,blåbær og granatæble salsa,sauteret grønt 245,-

Bagt Laks  med kartoffel og dild purre,grillet asparges, fennikel sauce 215,-

 

Dessert

Gateau Marcel m. syltede skovbær og vaniljeis 79,-

Cremebrulee med frisk frugt 65,-

Chokolade mousse med crumble 79,-                                                                                                     –

Ostefad 79,-

 

 

 

Man kan ikke leve godt, elske godt eller sove godt uden at spise godt!

Køkkenet og gulvet hos BESTIK Bar’n’Grill er bemandet med kreative ildsjæle, der brænder for at skabe unikke smagsoplevelser for gæsterne. Hos os er menuen under konstant
udvikling, så vi kan dele nye ideer efterhånden som de opstår. Bestil en enkelt ret, en treretters menu eller en femretters menu til den helt særlige lejlighed. Vores tjenere er håndplukket ud fra deres gode humør og viden inden for vine og menu, og er altid klar til at vejlede dig til den rette sammensætning, hvor mad og drikke går op i en højere enhed. For os handler det om at gøre hver smagsoplevelse til en oplevelse for sig.

Snacks og forretter til vækkelse af smagsløgene

Når smagsløgene skal vækkes, kan du starte med at prikke til en af vores snacksanretninger eller forretter. Som i resten af menukortet er kun det bedste godt nok, og du kan således sætte tænderne i sunde snacks som østers, braiseret oksehale, skorzonerrod, røgmandler, umodne ferskner eller sprøde chips. Vores forretter fremstilles efter vores filosofi om enkelthed og kvalitet. Prøv vores Chowder torsk med chips og urter.

Hovedretter og desserter til enhver smag

Hos BESTIK Bar’n’Grill er vi stolte over vores eksklusive og personlige udvalg af hovedretter. Hver ret er sammensat af vores kreative og passionerede køkkenpersonale,
som med en forkærlighed for det naturlige og enkle har skabt en håndfuld hovedretter, der imødekommer enhver smag. Holder du af fisk, kan du prøve en rødspætte med syltede løg, løgkarse, brunet smør og porrer, der får smagsløgene til at synge. Er du mere til fjerkræ, kan du vælge vores grillede kyllingebryst med gulerod, kinaradisse og hønseskum. Derudover kan du se om vores grillede selleri eller spinat, med brunet smør og timian, eller Ribeye lødpuré med bagte løg og bordelaise, er noget for dig.
Ligeledes byder vores dessertkort på kulinarisk forkælelse. Er du i det søde hjørne, kan du sætte tænderne i vores populære æblemarengs, cheesecake, eller knækbrød med danske oste.

Bon appetit!

Drinks og DJ i aftentimerne

Efter dit måltid kan du afrunde aftenen med en drink fra vores drinkskort, til de festlige toner fra vores egen DJ. Slå mave til god musik i godt selskab, og nyd den hyggelige atmosfære i vores nye lokaler på Vesterbro. Herfra kan du tage hjem til afslapning eller fortsætte aftenen ud i det københavnske natteliv.
Kig forbi til en kulinarisk helhedsoplevelse. Du kan booke dit bord direkte her fra hjemmesiden, eller reservere pladser til selskaber på op til 70 personer.

Vi glæder os til at servere for dig!

ENJOY YOUR MEAL AT A GREAT RESTAURANT IN COPENHAGEN

STARTERS:

Smoked brisket of beef with truffle mayo, roasted nuts, and pickled red onions.

Kr.109

Flambéed scallops with saffron sauce, citrus salad.

Kr. 125

Goat cheese with grilled peppers, on a bed of herb salad, bread.

Kr. 109

Hokkaido soup with bacon and bread.

Kr. 79

MAIN COURSES:

Tournedos with French fries, baked shallots, carrot thwart, parsnip chips,

Red wine glace.

Kr.269

Chicken Breast with pearl barley, turned in chervil cream, herb salad,

Orange glace.

Kr.155

Lamb fillet with cauliflowers pure, blueberry and pomegranate salsa, Sautéed vegetables.

Kr.245

Roasted salmon with pea thwart pure, toured potatoes, fennel salad.

Kr.215

DESSERTS:

Gateau Marcel m. Pickled berries and vanilla ice cream.

Kr.79,-

Crème Brule with fresh fruit.

Kr.65,-

Chocolate mousse  crumble

Kr.79,-

Cheese platter

Kr.79,-

Theater Menu

STARTER:

Smoked brisket of beef with truffle mayo, roasted nuts, and pickled red onions.

MAIN COURSES:

Tournedos with French fries, baked shallots, carrot thwart, parsnip chips, parsnip chips, Red wine glace.

(+100 ,-DKK)

or

Chicken Breast with pearl barley, turned in chervil cream, herb salad,

Orange glace.

DESSERT:

Chocolate mousse  crumble.

3 Courses – 295,-DKK

WITH WINE 595,-DKK

Når du kigger forbi BESTIK Bar’n’Grill ved frokosttid, byder vi på en håndfuld udvalgte frokostretter, der hver især er en særlig oplevelse for smagsløgene. Uanset om det drejer sig om den lette sult, tørsten efter en god drink eller appetit efter et stort måltid, finder du spændende muligheder i menukortet til overkommelige priser. Enkelhed og kvalitet er
nøgleordene i vores restaurant.

Kreative kokke i rustikke rammer

Hos BESTIK Bar’n’Grill går service, atmosfære og smagsoplevelse op i en højere enhed. Vores køkkenchef og personale laver mad med hjertet, og arbejder for at give hver gæst e
god og personlig service fra bestilling til betaling. Her kommer dine ønsker i første række. Vi har indrettet vores lokaler med solidt og rustikt interiør, som matcher den eksklusive kvalitet fra menukortet. Sæt dig til rette ved baren eller ved vores træmøbler og sæt tænderne i vores lækre anretninger direkte fra grillen. Efter frokosten kan du runde af med en kølig drink eller en varm kop kaffe at fortsætte dagen på.

Hovedretter til enhver smag

Vores hovedretter er sammensat af køkkenchefen og serveres af et kyndigt og passioneret personale. Folkene på gulvet er udvalgt efter deres gode humør og viden inden for vine og menu, så vi kan tilbyde dig den bedst mulige service hver gang. Prøv vores Jerk chicken, der serveres med cæsar salat, hvis du søger en let og frisk anretning. Er du i det eksperimenterende hjørne, kan vores tartar udfordre smagsløgene og mætte samtidig. Skal du have din ugentlige fisk, tilbyder vi en halv fladfisk med brand løg, smør og urter, mens vores BBQ short ribs giver den perfekte, amerikanske smagsoplevelse. Har du spørgsmål til vores hovedretter, er du velkommen til at kontakte os.

Snacks til den lette sult

Snacks behøver ikke være usunde. Vores menu byder på en række sunde og eksklusive snacks, til når den helt lette sult skal stilles. Smag vores umodne ferskner, røgmandler, frugt chips, skorzonerrod med brunt smør og karse eller braiseret oksehale med ramsløg og emulsion, og se, om du får appetit til mere.
Kig forbi og se hvad vores køkken kan trylle frem til den lette sult.

Bordbestilling og arrangementer

Du har mulighed for at holde dit festlige arrangement hos BESTIK Bar’n’Grill. Vi har mulighed for at huse selskaber på op til 70 personer, så skal du holde fødselsdag, barnedåb
eller lignende, kan du kontakte os for at høre mere og foretage din booking. Bord kan bookes direkte fra hjemmesiden.

Vi glæder os til at betjene dig!

Den årlige julefrokost er altid en begivenhed, som de fleste ser frem til.Vi har på Bestik Bar forberedt den helt store Julefrokost.

 

Vi arrangerer både privat julefrokost såvel som firmajulefrokost.

 

 

 Vi har på Bestik Bar sammensat en treretters menu, der er bestående af nordiske

specialiteter med et julet tvist. Med ønsket om, at vores gæster får

velkendte og velsmagende retter indeholdende råvarer og smagsnuancer passende til

julen. Hos Bestik ønsker vi, at danne rammerne for en hyggelig

julefrokost bestående af en lækker menu, udvalgte vine som komplimenterer menuen,

samt muligheden for lækre cocktails. En kombination, som vi mener

sikre selskabet en fantastisk aften.

 

 

Vi glæder os til, at danne rammerne for Jeres julearrangement 2016.

 

 

 

 

 

 

 

JULEFROKOST

Forret

Rimmet julelaks m.

Fennikel, agurk, dild, enebær & citronsne

******************************

Hovedret

Confiteret svinebryst m.

Frisk rødkål, karamelliseret kartoffel, sprød svær & svinesauce

Eller

Confiteret andelår m.

Stegt julesalat, appelsin confit, grønkål & andesauce

Serveres med kartofler, rødkålssalat & sauce apart

******************************

Dessert

Bestiks egen Ris á la mande.

Kr. pr. person 295,-

Vinmenu kr. 295 ,- pr. person ved valg til hele selskabet.

TEATERMENU

 

FORRET:

Røget oksebryst med trøffel mayo, ristet nødder, syltet rødløg.

HOVEDRET:

Tournedos med pomfrit, bagt skalotteløg, gulerods purre, pastinak chips, rødvins glace.

eller

Unghanebryst med perlebyg, vendt i kørvelcreme, urtesalat, appelsin glace.

DESSERT:

Chokolademousse med crumble

Kr.295

(Tournedos +100 kr)

Med vinmenu kr.595

 

 

 

Ved bestilling af specialevent tryk på linket nedenfor, hvori De oplyser selskabets størrelse samt dato for arrangementet.

Vi ser frem til, at danne rammerne for Jeres arrangement og aften.